Fietsen “om de Noord, West of Zuid”

In aanvulling op het al ruime wandelprogramma in de stad Haarlem, zullen de Gildegidsen ook een aantal fietstochten gaan organiseren.

Hierdoor kunnen er heel andere gebieden worden bereikt, waarbij de historische achtergronden wel het uitgangspunt blijven. Er worden 3 fietsroutes aangeboden. “Om de Noord” waarbij Haarlem-Noord, Spaarndam en Spaarnwoude worden aangedaan.

De tweede route loopt “Om de Zuid” waarbij we Schalkwijk, Heemstede en Aerdenhout bezoeken. En onze nieuwste aanwinst brengt ons ten Westen van Haarlem door de voormalige landgoederen Aelbertsberg, Tetterode, Ipenrode en Elswout.

Kijk in de agenda voor de juiste data van de fietstochten. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Wij kunnen u desgewenst adviseren over een leuke, historische tussenstop om een drankje te gebruiken. Uiteraard voor eigen rekening. De tochten duren gemiddeld 2 – 2 1/2 uur. Deelname kan met gewone en elektrische fietsen.  U kunt ook als groep één van deze boeiende fietstochten boeken (minimaal 10 personen).

Direct aanvragen:

    Zoeken

    Zoek naar een wandeling of thema

    Boek of chat via whatsapp