Molen de Adriaan met wandeling en lunch

De stadsgidsen van Gilde Haarlem, Museummolen De Adriaan en lunchcafé/restaurant In den Swarten Hondt bieden u het volgende arrangement aan.

Gestart wordt met een rondleiding door één van de vrijwilligers in Museummolen De Adriaan. Aansluitend maakt u met een stadsgids van het Gilde een wandeling door het Scheepsmakerskwartier en over de Burgwal, waarna de lunch voor u klaar staat in lunchcafé/restaurant In den Swarten Hondt, Spaarne 37. In den Swarten Hondt is in diverse opzichten een bijzondere horecagelegenheid. Het is een van de dagbestedingsprojecten van Stichting De Linde, eigenaar van deze horecagelegenheid. Deze stichting begeleidt mensen met een lichte verstandelijke beperking bij het zelfstandig wonen.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en entree voor de Adriaan. De richtprijs bedraagt € 24,50 p.p. bij minimaal 10 personen. Vooraf kunt u de exacte totaalprijs voor dit arrangement bij ons opvragen. Verzamelen en start van dit arrangement bij Museummolen De Adriaan, Papentorenvest 1 A om 10.30 uur.

Aanmelden is noodzakelijk door invulling van onderstaand formulier of telefonisch via tel. 06 – 16410803. U kunt ook een email sturen naar gildewandelingen@gmail.com. Minimale deelname 10 personen. Dit arrangement is te boeken in de periode van 1 april tot 1 oktober.

Direct aanvragen:

    Zoeken

    Zoek naar een wandeling of thema

    Boek of chat via whatsapp